Empresa

Empresa especialitzada en tecnologia LED

Pitled som una empresa especialitzada en tecnologia LED, formada per un grup de persones vinculades al món de la il·luminació artística i decorativa amb experiència en el lloguer, manteniment i instal·lació, tant en vies públiques com a centres comercials.

Arran del gran avanç que ha provocat la introducció de la tecnologia LED dins aquest àmbit, s'ha treballat en investigació i desenvolupament d'aquesta tecnologia, tant en l'àmbit de l'enllumenat nadalenc, com en altres àmbits, per tal de poder oferir una cobertura que arribi a tots els sectors de la il·luminació.

En l'actualitat en PITLED donem servei als sectors públics i privats del nostre entorn per a la decoració nadalenca de les vies públiques i centres comercials com en l'enllumenat vial. Comptem amb un equip professional altament capacitat del disseny, l'enginyeria i la instal·lació, assessorant de forma directa i personalitzada a les necessitats que la seva gestió demanda dels seus productes en LED.

Per això comptem amb una extensa gamma de productes i varietats a escollir en cada un d'ells, així mateix, mitjançant una atenció personal, la nostra xarxa comercial posseeix l’experiència i la flexibilitat requerides per solucionar qualsevol problemàtica que ens vulgui confiar en qualsevol moment i adaptant-nos a qualsevol pressupost.